Forældregruppe for forældre til børn med ADHD/Autisme

At være forælder til et barn med ADHD eller Autisme kan være særdeles sorgfyldt, fyldt med udfordringer og følelsen at være alene i verden. Derfor starter der nu en ny netværksgruppe for forældre til børn med ADHD og/eller Autisme.

Initiativtager er Specialpædagogisk rådgiver Julie Schwartz, der udover at rådgive forældre og familier med diagnoser også selv er forælder til børn med ADHD og Autisme.
”Jeg har på egen krop mærket ensomheden og savnet at tale med andre forældre i samme situation. I mit arbejde hvor jeg rådgiver forældre, hører jeg også behovet for at mødes med andre forældre. Der findes ikke et forældretilbud i Sorø kommune – og det mangler! Det er derfor mit håb, at forældrene her kan udveksle erfaringer og dele både gode oplevelser, det der udfordrer og opleve at der er andre i samme situation.” Julie Schwartz.

Det er planen at gruppen mødes to timer hver 2. onsdag. Der er ingen mødepligt, man kommer når det passer ind i ens liv. Der vil nogle gange være temaer, foredrag og oplæg, andre gange fri snak. Men hver gang er der kaffe/te og plads til at møde andre forældre til børn med ADHD/Autisme.

Næste gang er onsdag d.20.september kl.19-21., Østergade 4, 4180 Sorø
Der er denne gang ikke et overordnet emne, men en fælles snak, præsentation af sig selv og evt. mulighed for at dele sin historie. Det er også mulighed for at få tip og gode ideer af andre forældre i samme situation.


Pris: 50 kr.pr. person

Af praktiske hensyn er der forhåndstilmelding senest mandag inden møde.
tlf. 20820818
mai. kontakt@julieschwartz.dk
     


Julie Schwartz

Skellebjergvej 31
4293 Dianalund

Kontakt

Julie Schwartz
Mail. kontakt@julieschwartz.dk
Tlf. 208 208 18