Foredrag om autisme

Igennem de sidste 17 år har jeg kæmpet for mine børns trivsel. Jeg har prøvet det meste og har både været faldet i det dybeste hul hvor jeg troede at jeg aldrig mere skulle se lys og kæmpet mig hele vejen op igen. Mine børn er min styrke, de beriger mit liv og de lærer mig hele tiden om livet og mig selv.
De er mine bedste sparringspartnere og sørger for at jeg holder mig skarp og tydelig i min kommunikation 😉
Jeg er udannet pædagog i 2008 og har siden haft forskellige specialpædagogiske jobs. Mit arbejdsliv har skulle hænge sammen med den praktiske udfordring i, at have børn der kræver mit nærvær og min tilstedeværelse – noget de fleste forældre til børn med diagnoser kender til.

Jeg har mødt mange forældre, i samme situation som jeg, der alle efterspørger det samme – forståelse og hjælp til at oversætte deres barns verden. Jeg har et særligt talent for at se bag opstillede facader, også hos børn. Dette, sammen med mine mange års erfaring, betyder, at jeg ofte får øje på hvad der er den virkelige udløser for en reaktion, der for andre virker uhensigtsmæssig.

En aften hvor jeg deler ud af mine erfaringer med autisme som mor og professionel

Det er gratis, men der er et no-show gebyr på 100kr. hvis du udebliver

OBS! Du skal melde hver enkelt til der vil have en billet. Du kan ikke booke flere billetter i samme navn

27.februar kl.19.00-21.00 i Stenlille kulturhus
Du finder billetter lige her