Hvem er personen bag?


Jeg hedder Julie Schwartz, jeg er 35 år, gift med Brian og sammen har vi tre børn. To af dem har diagnoserne ADHD og Autisme.
Igennem de sidste 15 år har jeg kæmpet for mine børns trivsel. Jeg har prøvet det meste og har både været faldet i det dybeste hul hvor jeg troede at jeg aldrig skulle se lys igen og kæmpet mig hele vejen op igen. Mine børn er min styrke, de beriger mit liv og de lærer mig hele tiden om livet og mig selv.
De er mine bedste sparringspartnere og sørger for at jeg holder mig skarp og tydelig i min kommunikation ;)

Jeg er udannet pædagog i 2008 og har siden haft forskellige specialpædagogiske jobs. Mit arbejdsliv har skulle hænge sammen med den praktiske udfordring i, at have børn der kræver mit nærvær og min tilstedeværelse, noget de fleste forældre til børn med diagnoser kender til.
Jeg har derudover en uddannelse som Kranio Sakral terapeut og visionær coach og har hjulpet mennesker med deres fysiske og psykiske sundhed siden 2009. Udover at være specialpædagogisk rådgiver, er jeg ansat som teamkoordinator i et aflastningstilbud for børn og unge med diagnoser.

Jeg har mødt mange forældre, i samme situation som jeg, der alle efterspørger det samme - forståelse og hjælp til at oversætte deres barns verden. Jeg har et særligt talent for at se bag opstillede facader, også hos børn. Dette, sammen med mine mange års erfaring, betyder, at jeg ofte får øje på hvad der er den virkelige udløser for en reaktion, der for andre virker uhensigtsmæssig.
     


Julie Schwartz

Skellebjergvej 31
4293 Dianalund

Kontakt

Julie Schwartz
Mail. kontakt@julieschwartz.dk
Tlf. 208 208 18